Banan-lapper

Et enkelt og veldig godt måltid som jeg tror alle i familien liker. Perfekt til helgefrokosten,  for å få litt energi før eller etter trening… eller bare som litt kveldskos!? Lappene er også gluten, og laktosefrie! 🙂

IMG_0356

Denne oppskriften er beregnet på 2 personer.

Du trenger:

  • 2 bananer
  • 4 egg
  • 60 g. Lettkokt havregryn
  • 1 ts bakepulver
  • 2 ts kanel
  • 2 ts kardemomme

Det eneste du trenger å gjøre er å ta alle ingrediensene i en blender, og kjør til det er en jevn masse.

Jeg steker de som lapper / små pannekaker, for da syntes jeg de er enklere å snu. 

Hell røren i ønsket str. i en middels varm panne. Har du for høy varme så blir de fort brent. Stekes et par minutter på en side før du snur den med en stekespade og steker videre i et par minutter til.

1,2,3-vannmerke

 

Tips: Serveres med frisk frukt, kokosbiter, kesam, eller syltetøy  

 

IMG_0362

Bon appetit

Knut-Olav-signature-Black original-alpha

 

hrknutsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.