Chicken with a touch of Asia

Ingredienser:

  • 600 g kyllingfilet
  • 3 ss soyaolje
  • 1/2 dl oystersauce
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 ss fishsauce
  • 1 ss limesaft
  • 1 dl kyllingkraft
  • 1 boks med  vannkastanjer
  • 200 g aspargesbønner
  • 1 stor rød paprika
  • 5 små chili
  • 5 fedd hvitløk
  • 2 sjalottløk
  • Koriander

Thail Kylling -Grønnsaker

Fremgangsmåte:

  1. Finhakk Kylligfiletene
  2. Kutt opp chili, (denne skal deles i 4), sjalottløk og hvitløk.
  3. Varm en stor stekepanne eller aller helst en wokpanne med olje, og fres chilien godt.
  4. Tilsett deretter hakket hvitløk og sjalottløk, og fres dette sammen med chilien.
  5. Ha i kylligkjøttet og bland dette godt sammen.
  6. Bland sammen kyllingkraft, fischsauce, oystersauce, lime, sukker og tilsett i woken.
  7. Kutt opp og tilsett til slutt paprika, vannkastanjer og aspargesbønner.
  8. Retten serveres med ris, og pyntes med koriander om ønskelig.
  9. For de som ønsker en litt mildere variant, kan cilien fjernes før servering.

Thai Kylling - Resultat

Velbekomme

Knut-Olav-signature-Black original-alpha

 

 

hrknutsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.