Hele Norge Baker…

… Om ikke dette er helt sant, så håper jeg virkelig at flere, og flere gjør det! Å bake skaper så mye gleder, og jeg unner alle den følelsen!

I dag ble deltagerene for sesong 2 av Hele Norge Baker presentert. Og jeg er så heldig å være en av disse 12 amatørbakerene, som for 9 mnd siden masjerte inn på Bogstad Gård for å gjøre alt i sin makt for å dra med seg tittelen Norges Beste Amatørbaker hjem.

Hele_Norge_baker_2014

F.V: Aina, Souheila, Helene, Anne-Kat, Knut Olav, Marit, Camilla, Vegard, Kenneth, Robert, Anne & Iren.

Det å delta på Hele Norge Baker er virkelig noe av det morsomste, tyngste, mest stressende og samtidig fantastiske jeg har gjort! Jeg fikk oppleve på kroppen hva denne «Reality-Bobbla» er … Og den skal man ikke kødde med! 😉

Hadde aldri kunne sett for meg hvor fort man var inne i en egen verden. Hvor alt av inntrykk, følelser, opplevelser, ja alt ble forsterket.

Søndag 02. mars kl.20.00 braker det løs på TV3. Da er det bare å benke seg forran tven, og se om jeg klarer å kjempe meg videre fra program 1 !?

Knutolav

Kanskje du også kan tørke støv av kjøkkenmaskinen og la deg inspirere til å prøve en kake eller to?

Kommer mer bildet og historier etterhvert!

HNB-Reklame TV3

2. mars kl.20.00 spisses kjøkkenknivene, Kenwoodene går varme & melskyen stiger på Bogstad Gård!

Mvh

Knut-Olav-signature-Black original-alpha

hrknutsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.