Hjemmelaget Chips

Hjemmelaget potetchips… Så godt, og SÅ enkelt! 

 Her må du selv se an antall poteter. Kommer helt an på str. på potetene du bruker. 

  • Mandelpoteter 
  • Olivenolje 
  • Maldon salt / Paprikakrydder

 

  1. Vask potetene, og kutt dem opp i tynne skiver med ostehøvel eller mandolin ( jeg beholder skallet på )
  2. Legg skivene i kaldt vann i ca. 30 min. Bytt vann noen ganger.
  3. Legg potetskivene utover tørkepapir og tørk bort mest mulig vann. 
  4. Hell olje i en bolle og vend skivene godt i oljen. 
  5. Fordel skivene utover et bakepapir. Prøv å ikke la dem ligge oppå hverandre. 
  6. Krydre jevnt over. ( Her kan du godt bruke noe annet enn salt og paprika om du ønsker. )
  7. Stekes på 220 ℃ til de er sprø og har fått en gyllen og fin farge.
  8. Avkjøl chipsen før du kaster deg over.

Lage Chips

Ferdig Chips 

Knask ivei 🙂

 

Mvh

Knut-Olav-signature-Black original-alpha

hrknutsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.