Puffet Snadder

80-talls hitten «Risboller» med min egen vri – er noe mange kjenner denne fra barnebursdager i oppveksten. Jeg er intet unntak, og fikk plutselig så lyst på slike. Måtte bare ringe mamma for å få oppskriften.

Fordelen med disse er at de slipper å stekes, så går raskt unna… Snadder på 1,2,3 🙂

Oppskrift:

  • 250 g. Delfiafett (Kokosfett)
  • 200 g. Mørk kokesjokolade
  • 2 stk. Egg
  • 2 dl. Sukker
  • 3 ss. Sterk kaffe ( espresso kan også brukes, men man får da en mer bitter smak )
  • 100 g. Puffet ris
  • 50 g. Kokosmasse ( Valgfritt )

Du trenger

 Fremgangsmåte:

  1. Smelt delfiafettet & kokesjokoladen i en kjele på svak varme. Sett den til avkjøling.
  2. Pisk egg & sukker til eggedosis.
  3. Bland så sammen eggedosis, kaffe & delfiafett/sjokolade.
  4. Vend inn puffet ris & kokosmasse
  5. Fordel massen på et bakepapir og sett det kjølig.
  6. Når det har stivnet kan du kutte de i ønsket str.

Delfiafett : Sjokolade

Blande alt sammen

Ønsker du å pynte de litt ekstra, kan du f.eks. smelte sjokolade å ha på toppen og strø på kokosmasse.

Resultat

Mvh

Knut-Olav-signature-Black original-alpha

hrknutsen

One Comment

  1. Disse skal jeg lage! Blir smårar av kaffe, så jeg heller oppi mer kakao eller noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.