Tiden går…

Ja, for noen uker siden var det jeg som måtte si takk for meg i Hele Norge Baker. Men grunnet ny jobb med adresse København, så har jeg ikke fått somlet meg til å legge ut dette innlegget før nå. Heller ikke fått vært så aktiv på bake fronten, men ikke så lett å få bakt på hotellet…  hehe

Men jeg LOVER å komme sterkere tilbake!! 🙂

Men her litt om Hele Norge Baker eventyret, og tiden etter…

Dagen man ryker, er nok en dag de aller fleste har gruet seg til… Men det føltes veldig riktig når Øyvind sa mitt navn!! Jeg hadde rotet det til for meg selv, var sliten og de andre var flinkere!! Dessert var en av temaene jeg hadde gledet meg til, og som jeg følte var «lett»… Så feil kan man ta! hehe… Det var trist, men også veldig rettferdig, og det er godt! Det kjedeligste var å måtte forlate de andre deltagerene, som jeg på kort tid hadde blitt kjent med, og blitt gla i.

Må si at for meg var et av de største sjokkene med det hele, dette med «Reality-Bobla» man hører om… Kan nå bekrefte at for meg var dette høyst réelt! Den startet nesten i det vi møttes i resepsjonen på Nordisk Film første dagen. Grunnen til dette tror jeg er at det er så mye følelser og tanker hos alle sammen, og vi er de eneste som, der og da skjønner hvordan de andre har det.

Første dag1

Bildene over: Noen bilder fra første dagen, hvor bla deler av introen ble spilt inn i regnværet. Vi hadde også vår første titt på studio, og fikk tildelt bakestasjon til første innspilling.. min er den blå på bildet! 😉 
 

Under innspillingen bodde noen av deltagerene i campinghytter på Bogstad. Da får man jo også litt mer kontakt, og man lærer hverandre fort å kjenne. Fikk æren av å dele hytte med Robert, Helene & Camilla under innspillingen. Noe som var utrolig hyggelig. Det ble som regel samling på en av hyttene for sosial kos.

Første dag2

Bildene over: Første dagen/ prøvedagen ble de som skulle bo i hytter tildelt disse. Vi tok også portrettbilder, gruppebilder både med og uten Line & dommerene. på kvelden ble det en deilig gåtur for noen av oss, og her ser dere vakre Aina & Anne-Kat med bogstad Gård i bakgrunnen.
 
Bighorn

Bilde over: Spiste en sen middag etter innspillingen av episode en. Øverste bilde fv. Aina, Robert & Marit. Nederste bilde fv. Anne, meg & Camilla.
 
 
Tjuvholmen 
Bildene over: Lørdagen var en fridag, og jeg følte at jeg måtte vise «turistene», Camilla, Anne & Aina rundt om i Oslo… Startet med solfylte Tjuvholmen. 
 
Grilling Lørdag
 
Bildene over: I løpet av helgen ble det grillings og kos på hytta til Anne & Camilla. Camilla sto for grillingen… og besto utfordringen med STIL! Ostehøvel er det nye trendy grillredskapet! 
Helg i solen
Bildene over: Tur i solen på Bogstad, for å sjekke ut studio/teltet… måtte se at det faktisk sto der, og at vi ikke drømte! 😉 
 
Div hjengen

Bildet over: Diverse bilder av sosiale ting vi gjorde… Første søndagen spiste vi litt mat på Jafs, og så på Hela Sverige Bakar i hytta til Anne & Camilla etterpå. Litt rart og veldig gøy å se på et program vi var midt oppi å lage selv!

Når man møter en stor gruppe vil det alltid være noen man får mer kontakt med enn andre. Men det er flere jeg vet jeg kommer til å ha kontakt med resten av livet. Fantastiske personer som man er så heldig å få inn i livet.

Jeg kommer ikke utenom å nevne Camilla ( Bakerinnen ) litt ekstra her…  At jeg skulle treffe en god venn under innspillingen hadde jeg aldri trodd! Var ikke før dag to at vi begynte å snakke så mye sammen, men da løsnet det virkelig også… 😉 Innspillingsdagene var lange og utrolig slitsomme, og det var etter en av disse dagene Camilla og jeg gikk oss en lang tur opp til Holmenkollbakken for å lufte oss litt… Det var da jeg skjønte at her har jeg en venn for livet! En mer fantastisk jente/dame ( 😉 ) skal man lete lenge etter! Tvers igjennom god, så utrolig morsom, og dedikert!

IMG_1964

Bilde over: Dette bildet trenger egentlig ikke så mye forklaring… 😉

  

Etter innspillingen har vi hatt dagelig kontakt, noe som får Netcom til å juble, og våre respektive menn til å fortvile. Jeg holder med netcom her… 😉 Jeg dro også opp til Harstad for å besøke den fantastiske familien Uri i Juli 2013. Fikk også æren av å bli kjent med Camillas vennegjeng, som jeg kan si er like fantastisk og fargerik som henne selv!

Lofoten

Bildet over: Camilla hentet meg på flyplassen og vi kjørte rett ut til Lofoten på dagstur. En FANTASTISK opplevelse som ble velsignet med Knall vær!

Lofoten Bading

Bildet over: Jeg fikk til og med testet badevannet… Ikke det varmeste jeg har kjent, men det vakreste stedet jeg har badet!

making me stright

Bildet over: Camilla har helt siden innspillingen prøvd å få meg vendt om… Helgen i juli var inget unntak! Her tester «marengskortet»…

IMG_2465

Bildet over: Meg & Camilla på «Jul i Juli aften» på terrassen til Christin.

Camilla har vært på flere turer og besøkt oss i Oslo… Men skulle fortsatt ønske vi bodde i samme by!

Hadde virkelig The Time Of My Life under innspilling. Må virkelig sende en stor takk til alle i crewet for en FANTASTISK produksjon!

Nå kan man bare nyte livet, og så fort jeg er ferdig i København, så skal både sleiver og kjøkkenmaskinene frem igjen, og jeg lover flere fristelser her på bloggen! 😉

Mvh

Knut-Olav-signature-Black original-alpha

hrknutsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.